Izbornik


Misija i vizija tvrtkeMisija

Društveno odgovornim poduzetničkim djelovanjem i poslovnom izvrsnošću u pružanju usluga  poslovnog savjetovanja doprinosimo rastu i razvoju naših klijenata.

Vizija

Biti uvažavan i poželjan partner, poznat po poslovnoj izvrsnosti i profesionalizmu, te s odanošću i poštenjem štititi i njegovati odnos sa svim dionicima.

Ciljevi

Naš je organizacijski cilj pružiti visoko kvalitetne usluge iz poslovnog savjetovanja koje pridonose rastu i razvoju srednjih i velikih poduzeća a samim time i našem osobnom rastu i razvoju.


VRIJEDNOSTI

  • Profesionalnost i usmjerenost na rezultate
  • Pozitivan pristup i timski rad
  • Proaktivnost u radu 

Obratite nam se s povjerenjem u našu stručnost i profesionalnost. Vjerujemo da se pozitivnim stavom grade kvalitetni i dugoročni odnosi koji su temelj suradnje i timskog rada, kako unutar organizacije, tako i sa svim partnerskim institucijama. U radu smo usmjereni na rezultate i proaktivno tražimo mogućnosti kako bismo osigurali visoku razinu učinkovitosti i izvrsnosti koju naši korisnici očekuju od nas.GDPR Dubrovnik, Opća uredba zaštita podataka Dubrovnik, zaštita osobnih podataka,privatnost,DPO, službenik za zaštitu osobnih podataka EU pravo, poslovne edukacije, savjetovanje, EU fondovi